تبلیغات
مطالب اینترنتی - کرامبل کیک گردو و سیب مرحله به مرحله
 
مطالب اینترنتی
سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 :: نویسنده : نویسنده



مفیدستان:

در دنیای کیک ها با انواع و اقسام طعم ها و شیوه های مختلف تهیه، کیک های میوه ای جایگاه ویژه خودشون رو دارن. کیک هایی که ما معمولاً اون ها در خیلی از کافی شاپ ها امتحان کردیم یا خودمون توی منزل برای یک عصرونه دلپذیر اون رو آماده کردیم. کیک کرامبل هم از اون دسته کیک های خوشمزه میوه ای و طعم داره که با یک لایه کرانچی روی سطح خودش میتونه یک تجربه عالی برای تهیه یک کیک خاص باشه.

کیک کرامبل سیب و گردو

کیک کرامبل سیب و گردو

مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل سیب و گردو

  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شیر ۲/۳ پیمانه

برای لایه کرامبل

  • بیسکوئیت دیجستیو یک بسته
  • شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
  • کره خرد شده ۵۰ گرم
  • پودر قهوه ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده به میزان لازم
  • سیب اسلایس شده ۲ عدد

مراحل تهیه کیک کرامبل سیب و گردو

طبق روال معمول برای تهیه کیک ها مواد رو از یخچال بیرون میاریم تا به دمای محیط برسن. ابتدا لایه کرامبل رو درست می کنیم به این صورت که بیسکوئیت داخل غذاساز و یا به کمک گوشت کوب پودر می کنیم.

بسکوئیت دیجستیو پودر شده

بسکوئیت دیجستیو پودر شده

سپس گردو خرد شده، پودر قهوه، پودر کاکائو و شکر قهوه ای رو به بیسکوپیت پودر شده اضاهف می کنیم.

اضافه کردن شکر قهوه ای همراه با پودر دارچین، گردو و پودر کاکائو

اضافه کردن شکر قهوه ای همراه با پودر دارچین، گردو و پودر کاکائو

و در مرحله بعدی سپس کره ای نرم شده و به تکه های کوچیک خردش کردیم رو به بیسکوئیت اضافه می کنیم و و با هم مخلوط می کنیم.

افزودن کره به مخلوط کرامبل

افزودن کره به مخلوط کرامبل

کره رو به خوبی با بقیه مواد مخلوط می کنیم و بعد از مخلوط شدن فعلاً کنار قرار می دیم. مرحله بعدی آماده کرن بیس کیک هست به این صورت که آرد رو همراه با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و دو تا سه بار از الک رد می کنیم و کنار میذاریم. سپس کره رو در ظرف مناسبی می ریزیم و شکر رو بهش اضافه می کنیم وبا دور متوسط همزن اونقدر میزنیم تا رنگش روشن تر بشه و بافت کره هم سبک بشه.

اضافه کردن شکر به کره

اضافه کردن شکر به کره

حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و هر بار به خوبی هم میزنیم تا کاملاً مخلوط یکدست بشه و حجمش اضافه بشه.

اضافه کردن تخم مرغ ها به مخلوط کره و شکر

اضافه کردن تخم مرغ ها به مخلوط کره و شکر

همراه با آخرین تخم مرغ، وانیل رو اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگه به همزدنمون ادامه میدیم.

اضافه کردن اخرین تخم مرغ به همراه وانیل به مخلوط

اضافه کردن اخرین تخم مرغ به همراه وانیل به مخلوط

و بعد نوبت اضافه کردن شیر به مخلوط میرسه. به این صورت که نیمی از شیر رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

اضافه کردن تدریجی شیر

اضافه کردن تدریجی نیمی از شیر

و بعد نیمی از آرد رو اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و مجدداً نمیه دوم شیر و سپس بقیه آرد.

اضافه کردن تدریجی آرد

اضافه کردن تدریجی آرد

بعد از اینکه مخلوط مایه کیک آماده شد، نیمی از مخلوط رو داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم و روی اون رو با برش های سیب می پوشونیم.

قرار دادن یک لایه سیب روی مایه ساده کیک

قرار دادن یک لایه سیب روی مایه ساده کیک

سپس روی سیب ها رو یک لایه، با نصف مخلوط مواد کرامبل که آماده کردیم می پوشونیم.

ریختن یک لایه کرابل روی لایه سیب

ریختن یک لایه کرابل روی لایه سیب

و مجدداً روی این لایه رو با مابقی مایه کیک ساده می پوشونیم.

ریختن لایه دوم مایه ساده

ریختن لایه دوم مایه ساده

و نهایتاً بقیه مواد کرامبل رو روی لایه سایه ریخته و روی مخلوط رو صاف می کنیم.

پوساندن سطح کیک با لایه دوم کرامبل

پوساندن سطح کیک با لایه دوم کرامبل

و حالا قالب رو داخل فری که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان می دیم تا کیک کاملاً بپزه. بعد از زمان داده شده و وقتی تستر کاملاض خشک دراومد، قالب رو خارج می کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه کیک رو از قالب جدا می کنیم و وقتی کاملاً خنک شد با کمی پودر قند و یا شکلات بن ماری شده تزیین کرده و به برش های دلخاه تقسیم و سرو می کنیم.

کیک کرامبل سیب و گردو

کیک کرامبل سیب و گردو



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط

مطلب کرامبل کیک گردو و سیب مرحله به مرحله در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :کرامبل کیک گردو و سیب مرحله به مرحله
http://mofidestan.ir/%da%a9%d8%b1%d8%a7%d9%85%d8%a8%d9%84-%da%a9%db%8c%da%a9-%da%af%d8%b1%d8%af%d9%88-%d9%88-%d8%b3%db%8c%d8%a8-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 4 اسفند 1396 08:03 ق.ظ
Heya فقط می خواست به شما یک سر سریع را به شما بدهد و به شما بگویم که تعداد کمی از تصاویر به درستی بارگیری نمی شوند.
من مطمئن نیستم که چرا اما من فکر می کنم یک مسئله اتصال است.
من آن را در دو مرورگر مختلف آزمایش کرده ام و هر دو آن را نشان می دهند
همان نتیجه
سه شنبه 17 بهمن 1396 06:52 ق.ظ
پست فوق العاده، بسیار آموزنده است. من تعجب می کنم که چرا کارشناسان متضاد این بخش این را درک نمی کنند.
تو باید به نوشتنت ادامه بدهی. من مطمئن هستم، تو هستی
یک خواننده بزرگ در حال حاضر!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :